Millionoverskud i Viborg FF

For tredje år i træk kan Viborg FF Professionel Fodbold A/S med glæde fremvise sorte tal. Ved torsdagens ordinære generalforsamling blev præsenteret et overskud på over to millioner kroner.

Viborg FF afholdt torsdag aften årets ordinære generalforsamling i Viborg Lounge, og her kunne de fremmødte aktionærer konstatere, at det har været et økonomisk fornuftigt år for Viborg FF.

Direktør Morten Jensen og bestyrelsesformand Kim Nielsen kunne således præsentere et positivt årsregnskab på over to millioner kroner, hvilket betragtes som meget tilfredsstillende.

På trods af et år i 1. division med dertil væsentlig mindre tv-aftale samt lavere entréindtægter, er det glædeligt lykkes at fastholde og udbygge antallet af samarbejdspartnere fra det regionale erhvervsliv. Således har sponsorindtægterne holdt niveau på trods af et manglende centralt Superliga A/S-sponsorat.

Dertil er transferindtægterne steget efter salg af Thomas Dalgaard, Kevin Mensah, Frederik Fisker og David Boysen. Ledelsen besluttede tidligt at anvende en del af transferindtægterne på at styrke spillertruppen, således holdet var bedre rustet til at spille med om oprykning til Alka Superligaen i sommeren 2015.

-Vi er rigtig stolte af at kunne fremvise dette årsregnskab. Det er en svær øvelse at få sportslig succes og økonomisk ansvarlighed til at gå hånd i hånd, men det er glædeligt lykkedes ved at opnå oprykning til Alka Superligaen og samtidig skabe overskud i forretningen.

-Det er vigtigt for mig at takke alle vores partnere, sponsorer, fans, sæsonkortholdere, frivillige og ikke mindst alle medarbejdere, som alle har en vigtig part af årets resultat, lyder det fra direktør Morten Jensen.

Slutteligt var der genvalg til de fem bestyrelsesmedlemmer, som var på valg.