Millioner til nyt kæmpeprojekt i Herning

Messecenter Herning er tæt på et gevaldigt løft. Herning Kommune har nemlig afsat 150 millioner kroner til projektet Fremtidens MCH – TimeWorld.

Fremtidens-MCH---TimeWorld-overview.jpg

Herning Kommune vil udbygge aktiviteterne på Messecenter Herning med 600 millioner kroner. De 150 millioner er allerede afsat.

Et flertal i kommunens byråd har besluttet at investere pengene i projektet, hvis MCH selv finder de resterende 450 millioner kroner andre steder. Samtidig er der sat en konkurrence i gang, der skal udvikle konkrete forslag til indhold.

Dermed er planerne om en international oplevelsesattraktion i Herning gået ind i en ny fase. Konkurrencen skal nu føre til bud på de oplevelser, der i fremtiden skal være omdrejningspunktet i en ny international oplevelsesattraktion i Herning.

Attraktionen skal som det eneste oplevelsesunivers i verden lege, eksperimentere og udforske tid.  En del af det samlede projekt er samtidig en opdatering af infrastrukturen i og omkring Messecenter Herning

- Tiden er inde til, at projektet tager fysisk form. Derfor har vi nu sat en konkurrence i gang, hvor anerkendte designvirksomheder skal give bud på, hvordan begrebet tid konkret skal blive til spændende, sjove og lærerige attraktioner i Fremtidens MCH - TimeWorld, fortæller administrerende direktør i MCH, Georg Sørensen i en pressemeddelelse.

Planerne er at etablere TimeWorld i "Den Runde Hal", hvor kommunen håber på op mod en kvart million besøgende om året. Desuden bliver MCH's øvrige faciliteter opgraderet.