Millionbesparelse på TTH's kvindehold

Team Tvis Holstebro skærer i budgettet for klubbens kvinder med 1 million kroner. Klubben må derfor sige farvel til flere spillere.

TTH, kvinder, jubel150713.jpg

TTH reducerer fra den kommende sæson budgettet for klubbens kvinder med 1 million kroner.

Konsekvensen er, at klubben med stor sandsynlighed må sige farvel til en række spillere. Baggrunden er, at klubben ikke når de budgetterede indtægter.
 
- Det er bestemt ikke noget, vi gør med glæde. Men det handler om rettidig omhu. Vi skal tilpasse det sportslige budget til klubbens indtægter. Alt andet er uansvarligt. Vi har i forhold til vores sponsorer og aktionærer en forpligtelse til at drive en virksomhed i økonomisk balance, og det har vi tænkt os at leve op til, siger Jørgen Hansen, formand for TTH.

En beslutning som matcher den tilpasning som herreholdet har været igennem det seneste år.  

Ikke muligt at drive to tophold

Trods hårdt arbejde gennem flere år er det ikke lykkedes TTH at øge indtægterne i en grad, så det er muligt at drive to tophold i de hjemlige ligaer. At TTH nu skalerer ned på kvindesiden betyder imidlertid ikke, at klubben opgiver ambitionen om at have ligahold hos både mændene og kvinderne.

- Vi smider ikke håndklædet i ringen. Men vi har nok nået vores maksimale omsætning her i Nordvestjylland og har ikke de seneste sæsoner formået at øge indtægterne yderligere. Målet er stadig to ligahold i TTH og Holstebro. Det er dog klart, at det for kvindernes vedkommende bliver under andre betingelser end i de seneste sæsoner, hvor TTH både har været i top fire, vundet EHF Cup’en og spillet pokalfinale, siger Jørgen Hansen og fortsætter:
 
- Den ny målsætning hedder pt. at stabilisere sig i Ligaen og udfordre top otte. Vi kommer på damesiden til at se os selv mere som en udviklingsklub med et engageret og hårdarbejdende træningsmiljø, hvor vi forhåbentlig bliver så attraktive at vi atter kan skabe landsholdsspillere som Kristina ”Mulle” Kristiansen, Sandra Toft, Louise Burgaard og Nycke Groot, siger Jørgen Hansen.
 
Hvem og hvor mange spillere TTH kommer til at udskifte til den kommende sæson ved klubben pt. ikke. Men i løbet af januar måned forventer klubben at have fundamentet klar til den nye sæson.