Mikkelsen stopper efter pokal-drama

Henriette Mikkelsen spillede sin sidste kamp, da VHK vandt pokal-gyser mod Randers.

Henriette Mikkelsen.jpg

Efter den skuffende exit fra Champions League fik håndboldkvinderne fra Viborg lidt opmuntring, da de sent onsdag aften spillede sig i pokalfinalen ved at slå Randers på udebane.

Den ordinære kamp sluttede 22-22 - og så fulgte to gange forlænget spilletid på to gange fem minutter og en straffekast-konkurrence, før Viborg blev finaleklar.

Målvogter Christina Pedersen blev den helt store helt, da hun tog tre straffekast i den hektiske slutning. Viborg møder Team Esbjerg i finalen.

Henry siger stop

Kampen blev samtidig Henriette Mikkelsens sidste i karrieren. Klublegenden på venstre fløj meddelte efter sejren, at hun indstiller karrieren - et halvt år før planlagt. Hun har fået tilbudt et arbejde som lærer på en specialskole, og Viborg sagde derfor ja til at ophæve kontrakten.

- Det er kommet meget pludseligt, og jeg er da også ked af at forlade holdet midt i sæsonen. Men jeg fik en unik mulighed for at komme til at arbejde med et område, som jeg altid gerne har villet ind i. Jeg føler selvfølgelig, at jeg svigter holdet og klubben, men heldigvis har jeg fået stor opbakning til min beslutning, siger Henriette Mikkelsen.

Den hurtige venstre fløj har spillet 244 kampe og scoret mere end 1000 mål for Viborg HK.