Mikkel Rask skifter VFF ud med AGF

Domkirkebyens anfører fortalte sent mandag aften, at han stopper i klubben. I dag blev han præsenteret hos AGF.

Sådan så det ud, da Mikkel Rask blev præsenteret i AGF.
Sådan så det ud, da Mikkel Rask blev præsenteret i AGF.
Foto: AGF

Superligaklubben AGF har hentet forstærkning til bageste geled hos ligakonkurrenten Viborg.

Når aarhusianerne efter nytår tager hul på forberedelserne til forårssæsonen, bliver det med den nu tidligere Viborg-anfører Mikkel Rask i truppen. Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

Mikkel Rask har fået en aftale, der gælder frem til sommeren 2018, og han er udset til at fylde det hul, som amerikaneren Anthony J. Soares efterlod i AGF, da han i midten af november måtte stoppe karrieren efter en hovedskade.

- Med tilgangen af Mikkel øger vi konkurrencen i forsvaret, og trænerteamet får flere muligheder, når de skal sætte det stærkeste hold, siger sportschef Peter Christiansen.

 - Mikkel kommer med stor rutine, han er kommunikativt stærk og er ikke bange for at tage ansvar og gå forrest, siger sportschefen.

Samtidig hæfter han sig ved forsvarsspillerens evner i luftspillet.

Mikkel Rask meldte mandag aften efter 1-1-kampen mod OB ud, at han havde spillet sin sidste kamp for Viborg, som han første gang skiftede til fra Randers i 2005.

Rask var tilknyttet Viborg i to omgange. I mellemtiden nåede han forbi tyrkisk fodbold samt Fredericia og Hjørring.

 - Jeg har hørt mange gode ting om AGF og folkene omkring, og så synes jeg, at man her har gang i et interessant projekt, som jeg gerne vil være en del af og bidrage til.

- Vi går ind i en spændende halvsæson, og det trigger mig som fodboldspiller at spille for mange tilskuere og en god kulisse. Så jeg ser meget frem til at tage hul på et nyt, spændende kapitel i min karriere, siger Mikkel Rask.

 Viborg overvintrer på sidstepladsen med 17 point, mens AGF ligger tre pladser højere med 23 point.

/ritzau/

 

Mikkel Rask blev tirsdag præsenteret i AGF. Billeder fra AGF's youtubekanal.