Mikkel Hansen til TTH?

Team Tvis Holstebro har været i dialog med flere AG-stjerner efter nyheden om Københavnernes konkurs. Ingen er for gode til THH.

MikkelHansen.jpg

Team Tvis Holstebro har også noteret sig AG Københavns konkurs og har sat et arbejde i gang med kigge på arbejdsløse spillere fra AG-truppen, det skriver Eb.dk, der har interviewet THH direktør Jacob Jørgensen.

- Klavs Bruun har fået lidt lektier for derhjemme. Han skal se, om der er nogle af AG København-spillerne, der kunne passe ind vores trup. Vi har jo som alle andre klubber brugt vores budget til spillere, men vi tænker, at vi måske alligevel kan finde lidt penge hos sponsorer, siger Jacob Jørgensen og oplyser, at Tvis allerede har været i dialog med nogle AGK-spillere.

Ventet på konkurs

 Konkursen i København har været ventet siden Ekstra Bladet første gang skrev om ejer, Jesper 'Kasi' Nielsens dårlige økonomi, og derouten har været under stærkt stigende mediebevågenhed de seneste uger. Alligevel har THH ikke forsøgt at tage kontakt til evt. spilleremner, før konkursen var en realitet, siger direktør Jacob Jørgensen.

- Vi har været i dialog med både spillere og agenter i dag (tirsdag, red.), men vi har selvfølgelig ikke kontaktet dem før afklaringen. Det vil være helt forkert, så vi har afventet situationen. Men der er ikke mange af dem, der er 'ubrugelige', og der er heller ikke nogen af dem, der er for gode til at spille i Tvis. Det gælder lige fra Mikkel Hansen til en af fløjspillerne.

 - Så alle AGK-spillerne er i teorien interessante for os, selvom de har forskellig pris, for det vil jo også være nemmere at samle penge ind en dyr spiller som Mikkel Hansen, end det vil være til en af de billigere spillere - men dermed ikke sagt, at vi har været i dialog med Mikkel, for det har vi ikke. Lige nu regner vi lidt på det, og så skal vi se, hvad der måske kan gøre den største forskel for os rent sportsligt, siger Jacob Jørgensen til ekstrabladet.dk.

- Der bliver selvfølgelig konkurrence om nogen af dem. Men vi kan sagtens være med. Vi ligger i øvrigt tæt på karup lufthavn, så det er ikke noget problem at det er langt fra københavn. Vi kigger på alle hylder, selvom de jo kun har en a-hylde i AGK. Det er både bagspillere, fløjspillere og målmænd. De søger jo alle sammen arbejde nu, og vi kan godt finde plads til en eller to.