Mikkel Hansen på besøg i Holstebro

Der var stjernestøv på håndboldgulvet i Gråkjær Arena søndag, da flere stjerner besøgte byen.

2:10
Mikkel Hansen var søndag med sin klub Paris Saint-Germain F.C. på besøg i Holstebro.
Foto: Ole Hald, TVMIDTVEST

Med Mikkel Hansen i front spillede Paris Saint-Germain F.C. søndag et brag af en opvisningskamp mod TTH Holstebro. Og arrangementet trak folk i tusindvis til Gråkjær Arena.

Det er ikke en kamp der gælder noget - faktisk er det ren opvisning. Alligevel stillede både TTH Holstebro og ikke mindst Paris Saint German i stærkeste opstilling.

- De har spillet 2048 landskampe tilsammen, dem vi spiller imod. Og jeg tror måske, at spillerne i TTH Holstebro tilsammen har spillet 50-75 landskampe, siger John Mikkelsen, Direktør, TTH.

Og den slags erfarne stjerner vil folk gerne se - over 3000 fans fandt vej til arenaen.

- Det er once in a lifetime at se de her verdensstjerner, så det er en stor dag i Holstebro, siger Steffen Orvad fra Holstebro, der er en af de mange tilskuere til dagens kamp.

Men selvom det ikke er champions league, men istedet bare noget vi leger, så er det god træning for Holstebros unge spillere.

- Det er sjovt at matche sig selv mod dem, og se hvor man kan være med, og hvor er det man mangler nogle ting. I dag bliver vi virkelig overmandet på fysikken, så det er helt klart et fokuspunkt – men det er bare verdensklassespillere. Hvis man giver sig en halv meter, så straffer de det, siger Jonas Porup, Spiller, TTH Holstebro.

Publikum får et show. TTH gør, hvad de kan, men Paris er bare bedre – seks mål bedre. Men det gør ikke noget at få klø, når det er Karabatic og Hansen, der giver dem.

- Det er fantastisk at være håndboldspiller for Danmark og komme hjem. Man ved altid, der er en masse mennesker, der kommer for at se og støtte op omkring diverse projekter og diverse foreninger rundt omkring, så det er altid en oplevelse for os danskere at komme hjem, det er der ingen tvivl om, siger Mikkel Hansen, Spiller, Paris Saint-Germain F.C.

TTH Holstebros direktør tror på, at dagens kamp kun er opvarmning til endnu en.

- Jeg har en stor plan om, at vi om et år møder Paris Saint-Germain I Champions League, siger John Mikkelsen, Direktør, TTH.

For TTH Holstebro bliver det sæsonens første optræden i Gråkjær Arena, og derfor kunne publikum i dag opleve klubbens nye ligaprofiler i Allan Damgaard, Johan Meklenborg, Christoffer Cichosz og Søren Tau for første gang i aktion på hjemmebanen.