FCM-håndboldkvinder lider nyt CL-nederlag

Træneren Helle Thomsen fik revanche på sin gamle hjemmebane, hvor Bucuresti vandt 31-26 over FC Midtjylland.

Kampen var en personlig succeshistorie for Bucurestis danske cheftræner, Helle Thomsen, der for halvandet år siden blev fyret i FC Midtjylland efter uoverensstemmelser med ledelsen.

Det bliver efterhånden svært for FC Midtjyllands håndboldkvinder at gå videre til knockoutkampene i Champions League.

For fjerde gang i træk og for femte gang ud af seks kampe i mellemrunden måtte midtjyderne søndag forlade banen som tabere i Europas stærkeste klubturnering.

Topholdet CSM Bucuresti fra Rumænien kunne således rejse hjem fra Ikast med de to point efter en 31-26-sejr.

Kampen var også en personlig succeshistorie for Bucurestis danske cheftræner, Helle Thomsen, der for halvandet år siden blev fyret i FC Midtjylland efter uoverensstemmelser med ledelsen.

Fire ud af gruppens seks hold går videre til kvartfinalerne, og FC Midtjylland kan - hvis alt flasker sig - gå videre med to sejre i de sidste fire kampe.

Midtjyderne skal formentlig passere Nykøbing Falster Håndboldklub, som har fire point, men også har spillet en kamp færre end FC Midtjylland.

At situationen blev en anelse værre søndag var et udslag af, at midtjyderne ikke formåede at holde fast i det gode spil, som holdet viste i begyndelsen af anden halvleg, hvor man hentede Bucurestis forspring fra første halvleg.

Før pausen havde særligt verdensstjernen Cristina Neagu gjort ondt på FC Midtjylland, og Bucuresti førte fortjent 16-13 efter de første 30 minutter.

Efter pausen fortsatte Neagu med at hagle mål ind. I alt nåede hun op på ti scoringer.

Ser man bort fra Neagu var de mest opløftende takter i begyndelsen af anden halvleg med midtjysk aftryk.

Derfor kunne hjemmeholdet fortjent udligne til 21-21 ved landsholdsspilleren Louise Burgaard, mens Anne Mette Pedersen kort efter sendte midtjyderne i front med 23-22 til stor jubel i Ikast.

Med seks rappe scoringer i træk til Bucuresti vendte kampens momentum igen, og denne gang kunne midtjyderne ikke svare tilbage på dominansen.