Midtjyder strækker våben i svær CL-udekamp

FC Midtjyllands var med i første halvleg, men fysikken manglede efter pausen mod russiske Rostov-Don.

håndbold fcm

FC Midtjylland ydede god modstand, men efter pausen slap kræfterne op i udekampen i Champions League mod Rostov-Don.

Russerne vandt opgøret 26-20 og kom dermed på pointtavlen i gruppe C efter tre kampe.

Både Rostov-Don og FC Midtjylland har to point efter de første tre kampe, ligesom de forsvarende Champions League-mestre fra CSM Bucuresti. Ungarske Györ topper med seks point.

For midtjyderne har der både været op- og nedtur i turneringen.

I det første opgør i Champions League blev midtjyderne kørt over af Györ, men derefter slog FCM på hjemmebane CSM Bucuresti.

FCM fulgte med i første halvleg, som var jævnbyrdig i indledningen, og Sabine Pedersen sled stærkt på stregen.

Midtjyderne udlignede til 9-9 efter et kvarter og kom også foran 10-9.

I den fase leverede FCM en stærk defensiv og modstod russernes forsøg, men Rostov-Don fik udlignet, inden Sabine Pedersen scorede og bragte FCM foran 11-10.

Med to minutter tilbage af første halvleg var stillingen 12-12 i den tætte kamp, og den tyske keeper Sabine Englert diskede op med en stor redning på et kritisk tidspunkt.

Russerne formåede dog at score, og danske Jan Leslies tropper gik derfor til pausen foran 13-12.

FCM leverede en god indsats i første halvleg i den svære udekamp.

Anden halvleg indledtes lige så tæt, og Rostov-Don førte 15-14 efter fem minutter.

Så skruede russerne tempoet i vejret, og brasilianske Rodrigues Belo bragte hjemmeholdet foran 20-16 på et straffekast.

FCM var under pres i den fase, og da Trine Østergaard misbrugte fra fløjen ved stillingen 17-22 med ti minutter igen, så det mere end vanskeligt ud for FCM.

Danskerne formåede ikke at hente ind på det russiske mandskab, og måtte se et nederlag på seks mål i øjnene.