Midtjyde erkender overgreb på 13-årig pige

Et barn skal være blevet udsat for en seksualforbrydelse, mener politiet, der kræver mand varetægtsfængslet.

Retten,_Herning, skilt2.jpg

En mand fra Midtjylland har over for politiet erkendt et seksuelt overgreb på en pige på 13 år, skriver Herning Folkeblad.

Krænkelsen af barnet skal være sket for nogle dage siden, oplyser Henning Præstegaard, der leder politiets efterforskning. Det var mandag formiddag, at betjente opsøgte og anholdt den 39-årige mand. Offer og gerningsmand er ikke i familie, og relationen er heller ikke opstået på en institution eller i en skole.

Politiet har ikke umiddelbart oplysninger om den præcise sigtelse, som skal præsenteres for dommeren i retsmødet. Anklageren vil i øvrigt bede dommeren om dørlukning i retsmødet.

Manden har i forvejen tre verserende sager af lignende karakter. Manden havde kontaktet den 13-årige pige på nettet, hvor de havde skrevet sammen i en længere periode.

Til sidst aftalte de at mødes På Ulfborg Station den 7. marts, hvor overgrebet ifølge hende fandt sted.

I følge Herning Folkeblad har pigen forklaret, at han på stationen truede hende verbalt, kyssede hende på munden og befamlede hende på brysterne, bagdelen og i skridtet. Derefter fik manden pigen ned på et nærliggende offentligt toilet, hvor han fortsatte med både fingrene og en vibrator, skriver Herning Folkeblad. Under grundlovsforhøret, forklarede den 39årige, at han troede pigen var 15. Han nægtede desuden, at der skulle være tale om tvang.