Microsoft vælger Herning-virksomhed

IT Relation fra Herning indgår strategisk aftale med Microsoft

itrelationweb.jpg

Som én ud af få it-hosting-selskaber i Norden har softwaregiganten Microsoft netop valgt at indgå aftale om strategisk partnerskab med IT Relation med hovedsæde i Herning. En aftale, der giver IT Relations kunder en række fordele i forhold til Microsofts cloud-baserede Office 365, og som gør IT Relation til Guldpartner hos Microsoft

Valget faldt på danske IT Relation i Herning, da den amerikanske softwareleverandør Microsoft skulle vælge samarbejdspartner i Danmark.

- Det nye samarbejde er naturligvis et stort skulderklap fra Microsoft til os. Men endnu vigtigere betyder aftalen, at vores kunder får en række fordele, konkluderer Stig Bundgaard, salgsdirektør hos IT Relation.

Det nye strategiske samarbejde med Microsoft tager udgangspunkt i Microsofts cloudbaserede Office 365 - som betyder, at alle medarbejdere på systemet kan arbejde hvor som helst og når som helst med en netværksforbindelse. Udover klassiske Officeværktøjer som for eksempel Word, Powerpoint og Excel indeholder Office 365 også effektive delingsværkstøjer som SharePoint.

Med det nye strategiske samarbejde har IT Relation samtidig oparbejdet status som Guld-partner hos Microsoft.

- Det er med til at understrege vores erfaring og kompetence i at binde traditionel infrastruktur sammen med Microsofts produkter, siger Stig Bundgaard i en pressemeddelelse.

Foto: IT Relation