Michael og Louise har åbnet tapasbar – nu har de to restauranter i Hvide Sande

Det unge par mente, der var behov for en tapasbar i Hvide Sande, og derfor har de nu åbnet endnu en restaurant i havnebyen.

03:50

Michael og Louise Grantland knokler for at holde gang i deres to restauranter i Hvide Sande. Du kan møde dem i indslaget her. Video: Jesper Mortensen, TV MIDTVEST

Når tankerne falder på havnebyen ved slusen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, så er det ikke god gastronomi, der som det første dukker op i hovedet.

Læs også Niklas droppede ud af skolen: Nu er han på kokkelandsholdet

Men det har kokken Michael Grantland og hans kone Louise tænkt sig at gøre noget ved. Sammen har de netop åbnet deres anden restaurant i Hvide Sande.

- Altså, vi har prøvet at hæve barren en smule for, hvad der kan lade sig gøre rent spisemæssigt i Hvide Sande, lyder det fra Michael Grantland.

- Heldet kommer til dem, der tør prøve

Første skridt blev taget for tre år siden, da parret åbnede Restaurant Kommandobroen by Grantlanten på havnekanten, og nu er der altså blevet fulgt op med et koncept, som mange måske troede kun ville kunne fungere i de større byer.

Læs også 30 års jubilæum: Madmor giver unge en ny start

En tapsbar med småretter og gode vine er blevet en realitet i lokaler, der før husede en grillbar.

Beslutningen om at bringe tapaskonceptet til Hvide Sande blev truffet i vinter.

- Heldet kommer også til dem der tør prøve til og arbejde hårdt. Vi tror, at det er det rette sted på det rette tidspunkt, og vi blev enige om at det var at prøve til - der var ikke noget af det herude i forvejen, fortæller Louise Grantland.

Skeptiske over nye restauranter

Der var ellers skeptiske miner at spore blandt de lokale, da ægteparret Grantland åbnede deres første restaurant i byen for tre år siden.

Opbakningen har siden været stor, og Michael Grantland, der er født i Hvide Sande, er overbevist om, at både restaurant og tapasbar kommer til at køre godt.

- Så længe vi kan sende glade gæster ud ad døren, så er det en succes for mig, lyder det fra Michael Grantland.

Tapsbaren slog dørene op kort før påske i år.

Læs også Mangel på kokke: Hotel må lukke for a la carte-servering