Michael Bruun tilbage til Thy

Den tidligere landsholdsmålmand og nuværende målmands- og assistenttræner i Team Tvis Holstebro skal være målmandskonsulent i Mors-Thy Håndbold.

Haandbold 2.jpg

Mors-Thy Håndbold har lavet en et-årig aftale med målmandstræner Michael Bruun. Dermed stopper træneren i Team Tvis Holstebro ved udgangen af denne sæson.

En af årsagerne til, at Mors-Thy har kunnet indgå aftalen, er, at Michael Bruun i fremtiden skal have en større rolle for de danske målmandstalenter i DHF-regi.

- Jobbet passer perfekt ind i mit nye spændende job hos DHF, hvor jeg jo skal holde mig selv oppe på "beatet" og følge unge målmænd rundt om i hele landet. Det bliver selvfølgelig rigtig spændende at se hvilke målmænd Mors-Thy Håndbold får tilknyttet, men uanset er det en spændende og lidt anderledes tankegang, der har tiltrukket mig til miljøet, siger Michael Bruun i en pressemeddelelse.

Han har tidligere været målmand i klubben.

- Michael er jo det ypperste, når vi snakker målmandstræner i Danmark, og det vil helt sikkert være med til at rykke vores målmænd i den rigtige retning med hurtigere skridt. Samtidig har vi set det som et must at få mere fokus på målmændene, siger sportschef i Mors-Thy Håndbold Lars S. Nielsen.