Michael Bruun stopper karrieren

Den nuværende Mors-Thy målmand, Michael Bruun, har valgt at stoppe karrieren. Kroppen kan ikke følge med på topniveau mere.

Efter en lang karriere i målet både på landsholdet, i Bjerringbro, i Team Tvis Holstebro og til slut Mors-Thy Håndbold, har Michael Bruun nu valgt at stoppe karrieren.

- Min dåbsattest lyver ikke og jeg må indrømme, at kroppen ikke restituerer på samme måde som tidligere og lysten til at træne for nedsat kraft, er hverken sund for krop eller sjæl, siger Michael Bruun i en pressemeddelelse.

- Vi er ikke naive

Inden denne sæson skrev Mors-Thy kontrakt med 41-årige Michael Bruun, som var blevet til overs i Team Tvis Holstebro. Men det var ikke med en forventning om flere sæsoner i klubben.

- Michael Bruun har været en kæmpe gevinst både på og ikke mindst udenfor banen og det er selvfølgelig ærgerligt, at Michael har valgt at stoppe karrieren. Men det er klart, at når vi vælger at skrive kontrakt med en spiller, som lige er fyldt 41 år, skal man ikke være for naiv, siger Mors-Thy Håndbolds sportsudvalgsformand H.C. Andersen i en pressemeddelelse.

Fremtid med håndbold

Michael Bruun stopper i Mors-Thy Håndbold efter sæsonens sidste kamp. Herefter skal han på jobjagt.

- Jeg vil gerne fortsætte indenfor håndboldverdenen og det er klart, at jeg som målmandstræner ikke kan løbe rundt med skavanker, som vil hæmme min indsats i jobbet, siger Michael Bruun.

Og i går onsdag fortalte Dagbladet Holstebro, at Bruun bliver en del af trænerteamet i Team Tvis Holstebro. På mandag afslører klubben næste sæsons trænerteam, og her skulle Michael Bruun være ny målmandstræner.