MF’ere: Politiskolen bør ligge i Holstebro

Både Annette Lind (S) og Thomas Danielsen (V) mener, at en ny politiskole bør ligge i Holstebro.

Annette Lind
Foto: TV MIDTVEST

Det blev ikke Herning, der kunne skrive politiskole på CV’et. Dermed er andre byer nu i spil om politiskolens placering. Heriblandt Skanderborg, Vejle og ikke mindst Holstebro. Den vestjyske by får stor opbakning fra landsdelens politikere.

- For mig er Holstebro den rigtige placering af politiskolen og har hele tiden været det. Holstebro lever op til kravene og kan have skolen hurtigt klar, siger Annette Lind fra Socialdemokratiet.

Også Thomas Danielsen fra Venstre er enig.

- En ny politiskole skal placeres i Vestjylland. Og det er Holstebro, der har det bedste bud på nye bygninger. Jeg har hele tiden bakket op om Holstebro. De lever op til alle krav og kan være klar med en politiskole både hurtigt og billigt, siger han. 

Dansk Folkeparti har meldt ud, at de vil give ordet til Rigspolitiet. De må blandt de eksisterende bygninger selv vælge, hvor de ønsker den vestdanske politiskole.  Socialdemokraternes Annette Lind vil dog fortsat forsøge at påvirke i en vestjysk retning.

- Jeg vil selvfølgelig tage kontakt til mine kollegaer og presse på og argumentere for at skolen skal til Holstebro. Ligesom jeg hele tiden har gjort, siger hun.