Mere rødt til Folketinget

Viborgs viceborgmester Karin Gaardsted er nu officielt spidskandidat til næste folketingsvalg. Med en hårpragt der afspejler partifarven er hun udset til at afløse det nuværende socialdemokratiske medlem Jens Christian Lund.

På et fællesmøde for Viborgegnens to socialdemokratiske kredse, blev det mandag aften afgjort, at Karin Gaardsted er partiets spidskandidat til næste folketingsvalg. Her skal hun afløse Jens Christian Lund. Et bytte den nuværende viceborgmester i Viborg ikke kan efterligne hundrede procent:

- Jeg kan ikke råbe så højt som Jens Christian Lund, men jeg vil være lige så flittig og kæmpe hårdt for Viborgegnen i Folketinget, siger Karin Gaardsted i en pressemeddelelse.

Også unge kræfter på vej

Karin Gaardsted, med det karakteristiske røde hår, vil dog ikke være den eneste socialdemokratiske kandidat, vælgerne vil se på plakaterne op til folketingsvalget. Den 30-årige gymnasielærer, Mads Panny Immersen, vil være partiets anden kandidat, og han ser frem til et godt samarbejde med Karin Gaardsted:

- Med en sammenligning fra cykelsportens verden, så er Karin A-holdets nye holdkaptajn og jeg glæder mig til at være hjælperytter, siger Mads Panny Immersen i pressemeddelelsen.

Hør her, hvad Karin Gaardsted vil, hvis hun kommer i Folketinget: