Mentorordning med FCM-spillere

De sparker bedre til en bold end de fleste. Og nu skal spillerne fra Superligaens tophold FC Midtjylland give unge kontanthjælpsmodtagere, som har svært ved at komme videre fra folkeskolen et kærligt spark bagi.

090415_FCM.jpg

Torsdag mødtes FCM-spillerne med de unge kontanthjælpsmodtagere for første gang. Nu skal de arbejde sammen for at få motivationen og gejsten tilbage, så de unge kan få en uddannelse.

- Har man en plan, så gør det en mere tryg, det gør at man bliver mere fokuseret, man bliver motiveret, og så giver det mening, siger René Petersen, der er mentaltræner ved FC Midtjylland.

Viktor Ragnarsson er en af deltagerne, og han er blevet parret med superligaspilleren Eyjolfur Hedinsson. De stammer begge fra Island og elsker fodbold

- Jeg har haft svært ved at holde mig til det mål, jeg nu havde sat mig, og jeg er sprunget fra, så det er ikke gået så godt. Jeg tror det er fordi, jeg har manglet motivation, og nogen der kunne hjælpe mig med at sætte de rigtigt mål, siger Viktor Ragnarsson fra Ilskov.

Mentorprojektet er gennemført en gang tidligere.

Se et indslag om mentorordningen:

2:10
De sparker bedre til en bold end de fleste. Og nu skal spillerne fra Superligaens tophold FC Midtjylland give unge kontanthjælpsmodtagere, som har svært ved at komme videre fra folkeskolen, et kærligt spark bagi