Meklenborg og Risom stopper efter sæsonen

Johan Meklenborg og Martin Risom har gang i sin sidste sæson i LTH for denne omgang. Uddannelse har blandt andet gjort, at de begge må flytte fra det vestjyske.

risom-meklenborg.jpg

Inden denne sæson blev både Johan Meklenborg og Martin Risom hentet til klubben. Når sæsonen
rinder ud, er det så slut for denne omgang i LTH-trøjen for dem begge. Begge spillere har dog været rigtig glade for at være i klubben.

- Jeg har kun gode ting at sige om klubben. Det er en dejlig klub at være i, og der er mange, som bakker op om den. Så jeg kan klart anbefale klubben til andre. Specielt for unge spillere som gerne vil have et godt miljø at udvikle sig i, siger Johan Meklenborg.

- Jeg har nydt at spille i klubben og være en del af et vestjysk hold, hvor begge ben er plantet solidt på jorden, og det er bestemt en klub, der kan anbefales til andre unge spillere. Arne vil udviklingen først, og det giver de rette betingelser for at blive bedre, siger Martin Risom.

Bruger klausul for at komme ud af kontrakt
Begge spillere havde tegnet en toårig aftale med klubben, men de har valgt at gøre brug af en klausul i deres kontrakt, der har givet dem muligheden for at finde en ny klub efter denne sæson. Grunden til at de har valgt at gøre brug af klausulen, er for begges vedkommende, at de ønsker at kombinere håndbold og uddannelse.

- Der er selvfølgelig flere grunde til, at jeg har valgt at bruge min klausul i en fantastisk klub, som jeg er super glad for. Men den væsentligste grund er, at jeg gerne vil flytte sammen med min kæreste og kombinere håndbold med et studie. Her er Århus by en perfekt mulighed, da vi begge vil kunne starte på universitet, siger højre backen.

- Jeg har valgt at bruge klausulen, fordi jeg gerne vil kombinere håndbold og uddannelse, og det har ikke været muligt, hvis jeg skulle blive boende i Holstebro og spille i Lemvig, siger Meklenborg.

Der stadig otte kampe tilbage for de to unge spillere i den røde trøje. De har indtil videre gjort en rigtig god figur, og den håber vi, at de fortsætter med at vise resten af sæsonen.