Medie: Skivetræner rykker til SønderjyskE

Skive IK's cheftræner, Jakob Michelsen, rygtes af den tyske avis, Nordschleswiger, til superligaklubben SønderjyskE. Men hos Skive IK kan de ikke bekræfte skiftet.

Jakob Michelsen.jpg

34-årige Jakob Michelsen har kun været et enkelt år i 1.divisionsklubben Skive IK. Men nu er han på vej videre, og hans nye arbejdsgiver bliver superligaklubben SønderjyskE.

Det mener i hvert fald den tyske avis Nordschleswiger, der på sin hjemmeside skriver, at aftalen mellem Jakob Michelsen og SønderjyskE allerede skulle være på plads.

Men hos Skive IK, der som oprykker til 1.division lige nu ligger på rækkens stjetteplads, kan de ikke genkende rygtet.

-  Som udgangspunkt har vi en aftale med Jakob frem til 2016, og vi er ikke i forhandling med nogen klub lige nu, lyder det fra klubbens direktør, Christian Andersen.

Men er Jakob Michelsen på vej videre?

-Det er svært for mig at svare på. Hvis det er tilfældet, er det ham selv, der er i gang med at forhandle. Det er i hvert fald ikke os, siger direktøren til TV MIDTVEST.

Skive IK forlængede i januar kontrakten med Jakob Michelsen frem til sommer 2016. Men ifølge Nordschleswiger indeholdt aftalen en klausul om, at Michelsen kunne købes fri for 125.000 kr.

Den klausul kan Christian Andersen dog ikke nikke genkendende til

- Det er i hvert fald ikke rigtigt. Men alt er jo muligt, det er bare et spørgsmål om, at checken er stor nok, lyder det.

Det har i dag ikke været muligt for TV MIDTVEST at få fat i Jakob Michelsen