Medie: Kæmpebud på Pione Sisto

FC Midtjyllands guldfugl, Pione Sisto, er på vej til Premier League. Det skriver Ekstra Bladet.

260518PioneSisto.jpg

En ny pengestærk bejler har meldt sig i køen af klubber, der vil have fat i midtjydernes Pione Sisto. Det skriver Ekstra Bladet, der mener at den midtjyske profil meget vel kan være på vej til engelske West Ham.

- Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Premier League-klubben West Ham overhalet de øvrige klubber inden om med et megabud på lidt over 50 mio. kr., hvor videresalgsbetingelser og bonusser endda skulle være så gunstige, at handlen kan løbe længere op, skriver mediet på sin hjemmeside.

Men det er ikke det hele. Ekstra Bladet erfarer, at endnu en Premier League-klub er klar til at lægge et megabud på unge Pione Sisto. Og prisen kan meget vel blive afgørende.

Tidligere på ugen skrev Ekstra Bladet, at FC Midtjylland takkede nej til en italiensk Serie A-klub, der "kun" ville give 38 mio. kroner for den midtjyske angriber.

Hvis Pione Sisto, der er udtaget til A-landsholdets landskampe mod Armenien og Albanien i næste uge, bliver solgt for den omtalte pris, bliver han FC Midtjyllands dyreste salg nogensinde.

En eventuel handel skal være i hus inden midnat tirsdag, hvor det engelske transfervindue lukker.