Medie: Allan Damgaard til BSV

TV 2 SPORT erfarer, at Allan Damgaard vender hjem til Danmark og skifter konkursramte HSV Handball ud med Bjerringbro-Silkeborg.

Allan Damgaard

Det blev kun til et halvt år i tysk håndbold for den tidligere Team Tvis-playmaker Allan Damgaard. Ifølge TV 2 SPORT skifter han til BSV.

Allan Damgaard er arbejdsløs, efter at hans tidligere klub HSV Handball så sent som i sidste uge gik konkurs. Dermed er han kontraktløs og fri til at skifte.

Hovedpersonen selv vil ikke bekræfte, at han har fået ny arbejdsgiver, men BSV's cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen udtalte i går til TV 2 SPORT:

- Vi har siden i sommer godt vidst, at vi kun er fem bagspillere. Vi går et ekstremt hektisk kampprogram i møde med 14 kampe på de næste to måneder og et efterfølgende slutspil. Hvis det kan lykkes for os vil vi rigtig gerne være en spiller mere. I den forbindelse er Allan Damgaard - både med sine forsvarsmæssige kvaliteter og sit spil fremad i banen - en spiller, der vil kunne hjælpe vores hold.

Udover Team TVis Holstebro har Allan Damgaard tidligere repræsenteret Mors-Thy Håndbold og Viborg HK i håndboldligaen. Han er storebror til Michael Damgaard, der lige nu er med herrelandsholdet til EM i Polen.