MCH gør status efter rekordår

MCH kunne på årets generalforsamling glæde sig over rekordåret 2015.

MCH2.jpg

2015 var på mange måder et godt år for MCH. Jyske Bank Boxen fejrede sidste år fem års fødselsdag med en to dage lang folkefest. Derudover blev 2015 et rekordår i koncernens historie.

MCH’s fire lokationer; Messecenteret, Jyske Bank Boxen, Kongrescenteret og MCH Arena havde besøg af i alt 1.015.679 gæster. Onsdag kunne MCH dermed glæde sig over et rekordår på årets generalforsamling.

Det er magisk at runde en million besøgende.

- Det er magisk at runde en million besøgende og en stor anerkendelse til vore medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre besøget i MCH til en god oplevelse, sagde MCH’s formand Poul Sand.

Årsregnskabet for 2015 blev gennemgået af administrerende direktør Georg Sørensen, der kunne præsentere et overskud på én million kroner. Han glædede sig over, at MCH A/S med flere års positivt resultat har stabiliseret økonomien.

- Alle forretningsområder har bidraget positivt til året, og vi kan blandt glæde os over markant fremgang målt på antallet af både udstillere og besøgende på messerne Formland, HI-messen, Transport og Ferie for Alle, sagde MCH’s administrerende direktør.