Mathilde er udtaget til landsholdet: - En kæmpe overraskelse

Den 19-årige højrefløj fra TTH Holstebro blev onsdag udtaget til landsholdet. Og det kom i den grad bag på hende.

Mathlide Hylleberg er blevet udtaget til landsholdet til EM i december. - Det var virkelig ikke noget, jeg havde regnet med.
Mathlide Hylleberg er blevet udtaget til landsholdet til EM i december. - Det var virkelig ikke noget, jeg havde regnet med.
Foto: Pernille Keller Sand, TV MIDTVEST

- Det var en kæmpe stor overraskelse. Det var virkelig ikke lige noget, jeg havde regnet med, lyder det fra meget glad Mathilde Hylleberg.

Glæden kommer efter hun onsdag blev udtaget til Klavs Bruun Jørgensens landshold, da hun udtog de sidste to spillere til EM i december.

- Jeg havde overhovedet ikke set det komme. Da jeg blev udtaget til 28-mandstruppen, tænkte jeg, at det nok bare var det.

- Så det kom totalt bag på mig.

0:37
Mathilde Hylleberg var den helt store overraskelse, da landstræner Klavs Bruun Jørgensen i dag udtog sidste del af EM-truppen.

Hylleberg har været med U20-landsholdet til VM og har også spillet to kampe på udviklingslandsholdet - men hun har endnu ikke spillet for A-landsholdet.

- Det kan slet ikke beskrives. Jeg tror faktisk slet ikke, at det rigtig er gået op for mig endnu, siger den glade ungdomsspiller, og fortsætter:

- For mig er det jo det største indtil videre, så det er klart, at jeg bare glæder mig helt vildt.

I programmet Overtrådt, der bliver sendt på TV MIDTVEST, snakkede panelet om den 19-årige Mathilde Hylleberg fra TTH Holstebro. Spol frem til 11:49 og se med i klippet ger.