Massiv rejselyst

Bravo Tours oplever et rekordstort rejsesalg. Rejsearrangøren mener, årsagen skal findes i den kolde vinter, og at skattereformen nu slår igennem.

Hvem sagde finanskrise?

Bravo Tours, med base i Herning, oplever netop nu en rekordstor rejselyst blandt danskerne. 

Om årsagen er den vedvarende, kolde vinter eller resultatet af skattereformen er uklart, men mange har lyst til at komme ud at rejse, og salget af rejser har været usvækket siden nytår.

- Januar er traditionelt rejsebranchens bedste måned. Salget plejer dog at stagnere efter første lønudbetaling, men sådan er det ikke gået i år, udtaler Bravo Tours' informationschef, Bent Bernardi Sørensen i en pressemeddelelse

- Det ser ud, som om den økonomiske krise er ovre. Rejselysten har sikkert aldrig været svækket, men mange har holdt deres forbrug nede i uvished om fremtiden. Nu er skattereformen slået igennem, og den er naturligvis en væsentlig faktor i privatøkonomien. Mange slipper for topskatten i år og har dermed råd til at rejse, siger Bent Bernardi Sørensen.

Hos Bravo Tours er rekordsalget fortsat langt ind i februar.

  - Salget ligger 27 procent over budgettet for februar, og januar var vores næstbedste måned i 11 år, siger Bravo Tours' informationschef.