Masser af sex på landsdelens rastepladser

En hurtig seksuel kontakt med en fremmed på en rasteplads. Fænomenet 'dogging' vinder indpas i Midt- og Vestjylland.

19_sex_pix.jpg

Dogging er navnet på en seksuel-trend, som landet over er i hastig fremgang - også i Midt- og Vestjylland.

Dogging er kort fortalt, et seksuelt møde imellem to fremmede. F.eks. på en rasteplads , i en bil eller i en skov.

- Vi har kendt til dogging i tyve år. Det kommer far det homoseksuelle miljø. Det nye er, at det nu er ved at bevæge sig over i et heteroseksuelt miljø, siger Astrid Højgaard, Ledende overlæge og sexolog på Jysk Sexologisk Klinik i Randers.

 

 

Internettet bugner af sextilbud

At trenden er ved at flytte sig fra fortrinsvis at eksistere blandt homoseksuelle mænd, bekræftes, hvis man kigger på flere forskellige dogging-fora, der er frit tilgengængelige på internettet. En af de største hjemmesider for doggingmiljøet er hjemmesiden 'sexidetfri.dk'. Den bruges både til at formidle kontakt og udveksle erfaringer blandt sidens mange doggere. Mere end to ud af tre angiver sig selv som heteroseksuel. Der er f.eks. mere end 450 par, som er tilmeldt hjemmesiden.

- Man kan sagtens forestille sig, at internettets udbredelse, er med til at udbrede hvad der foregår i en subkultur til en anden, siger Astrid Højgaard.

Hjemmesiden har bl.a. et kort, hvor de 3400 brugere selv har plottet velegnede steder til dogging ind. Der er flere end hundrede steder bare her i landsdelen.

 

Interview med en dogger

På en af hjemmesiderne kom TV/MIDT-VEST i kontakt med en kvindelig dogger. Hun har ikke ønsket at tilkendegive sig med anden information end, at hun er en kvinde i fyrrene og bor her i landsdelen.

 

Hvor længe har du dogget?
Jeg har dogget i et par år og dogger hvor jeg lige kommer forbi, det kan være Fyn og Jylland. Ofte er det i forbindelse med forretningsrejser  at jeg kører ind på rastepladser, men også hvis jeg generelt er på landevejen om aftenen. Rent fysisk har jeg kun prøvet det ca. 5 gange.

Hvorfor dogger du?
Det giver et rush, man dogger vel nok primært fordi man har "voyeur-genet" Altså tænder på risikoen ved at blive opdaget. Jeg dogger altid alene, min mand er holdt 100 % ude af denne del af mit liv. Sådan er det ofte, jeg taler med mange gifte mænd på siden.

Hvordan gør du?
For det meste kigger jeg på hjemmesiden for at se de steder hvor der er hetero-aktivitet, og så er det mest aftalte møder de steder, og altid efter at have mailet mange gange og set billeder af personen. Jeg møder altid selv heteroer, men prøver også at undgå de steder homoseksuelle mænd hænger ud. Skovrastepladsen ved Aulum er f.eks. ret kendt, og meget berygtet, for aggressive bøsser.

Hvorfor tror du, der er flere og flere, som gør det?
Jeg tror dogging er kommet for at blive. Vi lever i et samfund, hvor vi flytter os meget fra A til B og på samme måde som man finder partnere på datingsider så lever de seksuelle "sær-præferencer" sit eget liv på internettet og på diverse rastepladser m.m.

Jeg er dog meget kræsen, og så må jeg indrømme at jeg er lidt en "vagthund" for jeg føler at alt for mange går over stregen. F. eks. er jeg bestemt af den mening at man ikke dogger i dagtimerne på steder, hvor der kan komme børnefamilier m.m. At man tager hensyn til naturen og rydder op efter sig selv, og at man ikke mindst respekterer hinanden - et nej er et nej!

 

3:16
Se video: Masser af sex på landsdelens rastepladser.