Masser af bejlere til sognepræst

Den 40-årige sognepræst fra Tvis og Nr. Felding, Jacob Storgaard, har endnu ikke fundet kærligheden. Men to avisartikler har fået det til at vælte ind med tilbud.

jacobstorgaard.jpg

40-årige Jacob Storgaard lever nærmest af at smede folk sammen i sit job som sognepræst i Tvis og Nr. Felding. Dog har det knebet med at finde kærligheden selv.

Men det har to avisartikler i først Dagbladet Holstebro-Struer og siden B.T. lavet om på. Her bliver det blandt andet beskrevet, hvordan han bor i en lækker ny præstegård og kører Audi.

- Det der med at gå ud med noget, man har, og noget, man gerne vil have, det ligger meget langt fra den person, jeg er, siger han om artiklen, der egentlig var ment som et fødselsdagsportræt.

Alligevel er han smigret over den enorme interesse, som kvinder fra hele landet har vist ham siden torsdag, hvor Jacob Storgaard i avisartiklerne erklærede sig parat til kone og børn. 23 venneanmodninger er det blevet til på Facebook.

- Jeg har et åbent sind og er åben for mennesker, der kommer til mig, uanset om det er på Facebook, eller om det er nogen, der står og ringer på døren i præstegården, siger han.

Ved at klikke her kan du læse artiklen fra Dagbladet Holstebro-Struer, og  her artiklen fra B.T. Efter aftenens udsendelse kan du se vores indslag om sognepræstens jagt på den eneste ene her i artiklen.

2:20
Et interview om løst og fast er endt i mange venneanmodninger på Facebook for sognepræst Jacob Wagner Storgaard Christensen. Og det kommer noget bag på ham.