Måske alligevel oversavet gevær

Det VAR formentlig et oversavet jagtgevær, en mand i går truede sin udlejer med.

130109GevaerMand.jpg

Manden blev mandag aften anholdt på sin bopæl ved Hinnerup nord for Skive efter at have forskanset sig med det, hans udlejer mente, var et oversavet jagtgevær. 

Gevær skiftet ud med splatterpistol

Da manden til sidst overgav sig selv, var det imidlertid en splatterpistol - et noget mere uskyldigt våben, han havde på sig. Polittiet troede i første omgang, at det var splatterpistolen, der på afstand havde lignet et oversavet jagtgevær, men nu har politiets hunde rent faktisk fundet et oversavet jagtgevær med ammunition og det hele i en mødding på ejendommen. Inde i huset fandt politiet desuden ved ransagningen en mindre mængde skunk og noget amfetamin.

Forskanset i tre timer

Manden forskansede sig mandag i tre timer på sin bopæl. Forinden var det lykkedes mandens udlejer at stikke af efter deres indbyrdes skænderi. Eftermiddagen igennem forhandlede politiet med manden og gjorde klar til at storme huset.

Varetægtsfænglset

Ved et grundlovsforhør kl. 16.30 tirsdag blev manden varetægtsfængslet frem til 5. februar. Den kvinde, der også opholdt sig på ejendommen mandag er i dag blevet løsladt