Martin Merrild: Respekten for det politiske arbejde daler

Formand i Landbrug & Fødevarer er ikke begejstret for det drama, der har udspillet sig på Christiansborg i forbindelse med landbrugspakken.

”Landbrugspakken” har det sidste døgn været over manges læber, og nu er det også kommet til formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild. Han er ikke imponeret over det drama, der er i gang på Christiansborg.

- Det er ikke noget kønt syn. Den måde, man arbejder på politisk, det tror jeg ikke, der er mange i samfundet, der har sympati for, siger Martin Merrild.

Det er ikke noget kønt syn.

De Konservative meddelte tirsdag, at de har mistet tilliden til den nuværende fødevareminister, Eva Kjer Hansen. Det har skabt uventet meget ballade på Christiansborg, som har bredt sig som ringe i vandet. Martin Merrild frygter, det har betydning for fremtidens politik.  

- Den manglende respekt for det politiske arbejde forstærkes ved det her, og det bliver endnu sværere at finde folk, der vil gå ind i det politiske arbejde, siger formanden.

Ingen grund til al balladen

Baggrunden for mistilliden bunder i misvisende tal, mener De Konservative. Det er blandt andet tal omkring belastningen af miljøet, som De Konservative mener, der ikke er rigtige. Det har Martin Merrild dog ikke noget til overs for.  

Den manglende respekt for det politiske arbejde forstærkes ved det her.

- Chefredaktør på Børsen, Anders Krab-Johansen, sagde det så fint i går aftes. De variationer, der er tale om, det er ikke værre, end det der kan variere på grund af vejret. Man diskuterer om uendelig små tal, siger Martin Merrild


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.