Markussen til Bjerringbro-Silkeborg

Nikolaj Markussen skal efter sommerferien tyre bolde i nettet for BSV. Han har nemlig skrevet under på en toårig kontrakt med klubben.

Den 26-årige back, Nikolaj Markussen, skifter efter denne sæson fra Skjern Håndbold til konkurrenten fra Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg ønsker at få en rigtig stor rolle på et stort hold, og det synes jeg, BSV kan tilbyde, fortæller Nikolaj Markussen til TV MIDTVEST.

Efter én sæson i Skjern-trøjen skifter han altså til den sorthvide BSV-dragt, hvor han med sine 211 centimeter fremover skal pløkke fra back-positionen.

Bedre match i BSV

Markussen har tidligere plaffet løs for spanske BM Atlético Madrid og qatarske El Jaish Handball, og onsdag aften blev han i forbindelse med en hjemmekamp mod Aalborg Håndbold præsenteret som ny BSV-spiller.

- Det var ikke det match, vi havde håbet på (i Skjern red.), og jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt her med de playmaker-typer, BSV har, siger Nikolaj Markussen.

Den tårnhøje back, der tidligere har vundet EM-guld og VM-sølv med det danske landshold, har lavet en toårig aftale med Bjerringbro-Silkeborg. Han bliver en direkte erstatning for norske Kristian Kjelling, der forlader BSV til fordel for Drammen HK i hjemlandet.

Mere om Markussen-skiftet her.