Marius Youbi er tilbage i Danmark

Marius Youbi landede i dag i Billund Lufthavn efter at have været udvist til Cameroun siden 8. januar. Nu kan han blive i Danmark til 2018.

Det var en tydelig glad og lettet Marius Youbi, der i dag landede  i Billund Lufthavn.

- Det er dejligt at være her. Det har været en lang rejse, og jeg er virkelig, virkelig træt. Min krop skriger efter at få sovet, lød det fra superstudenten, da han ankom i lufthavnen.

Marius Youbis familie, pressen og interesserede danskere stod klar til at byde den 30-årige superstuderende velkommen hjem til Danmark.

Blandt de mange fremmødte stod Marius Youbis søster, Rosemonde Youbi Lærke Hansen, der strålede af glæde over at få sin bror hjem igen.

- Det er godt, han kommer tilbage, han hører jo til her. Vi har savnet ham i de her fire uger, så det glæder vi os til, sagde søsteren, der har glædet sig, siden Marius Youbi fik at vide, at han kunne vende tilbage.

- Den dag, han fik sit visum tilbage, ringede han til mig, mens jeg var på arbejde, og jeg kunne bare ikke lade være med at skrige af glæde, siger hun.

Det er kun lidt over en måned siden, at Marius Youbi blev udvist og sendt tilbage til Cameroun, fordi han havde arbejdet mere end det tilladte ved siden af sine studier.

Nu har Marius Youbi fået et fuldt lønnet ingeniørjob hos Ikast-virksomheden KK Wind Solutions. Med stillingen er fulgt en ny arbejds- og opholdstilladelse, og dermed må han blive i Danmark indtil 2018.

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.