Marcondes efter god start i Danmark: - Jeg plejer at score mod Lyngby

Den tidligere Superliga-bomber har et godt tag på søndagens modstander fra Lyngby.

Transfervinduets sidste timer bød på en mindre bombe fra FC Midtjylland. På en lejekontrakt gældende for et halvt år hentede de den offensive profil Emiliano Marcondes tilbage til Danmark.

quoteJeg glæder mig helt vildt.

Emiliano Marcondes

Siden har tiden stået på et par fridage, så han kunne kommet på plads i de nye omgivelser, og en masse træning i landsholdspausen.

- Den første tid har været god. Alle holdkammeraterne har taget godt imod mig. Det har været positivt, og jeg er rigtig glad, siger Emiliano Marcondes om turen tilbage til Danmark til FC Midtjyllands hjemmeside.

Søndag gælder det formentlig den officielle debut for FC Midtjylland, når ulvene skal på besøg hos Lyngby.

Der kommer Marcondes til med god selvtillid efter den uofficielle debut i reserveholdsligaen i tirsdags. Her fik han scoret og lavet to oplæg, og det viser, at formen er god.

- Den er, hvor den skal være. Jeg har også spillet meget i Brentford, og så spillede jeg 70 minutter i tirsdag og følte mig godt tilpas. Jeg er meget tilfreds, siger han.

Plejer at score mod Lyngby

Når Superligakampen søndag spilles mod Lyngby, bliver det en speciel oplevelse for den 24-årige.

Ikke kun fordi det formentlig bliver til debut for FCM, men også fordi, Lyngby var den altoverskyggende rival, da han spillede for FC Nordsjælland før skiftet til engelske Brentford.

- Jeg glæder mig helt vildt og har set meget frem til det, siden jeg kom herover. Jeg plejer at score mod dem, så jeg glæder mig til at komme derover, siger han.

Hvis Emiliano Marcondes kan finde det tidligere topniveau frem, kan FCM-fans godt glæde sig.

Da han forlod FC Nordsjælland i januar 2018 var det efter en halvsæson i Superligaen, hvor han i 19 kampe havde scoret 17 gange og lagt op til mål ni gange.

Søndagens kamp mod Lyngby starter klokken 14.00.

FC Midtjyllands nye angrebs-es Emiliano Marcondes er netop vendt tilbage til Danmark.Han  har en helt særlig grund til at vælge trøje nr. 91.