Mange cigaretkup i landsdelen

Natten mellem torsdag og fredag blev der stjålet omkring 50 kartoner cigaretter fra ABC Lavpris i Videbæk - og sagen er langt fra den eneste i 2010.

170910Cigaret001.jpg

Cigaretter er populære blandt indbrudstyve. Natten mellem torsdag og fredag var det i Videbæk cigarettyvene var på spil, men også i Super Brugsen i Bjerringbro brød gerningsmænd ind og stjal cigaretter. Siden 1. januar har Midt- og Vestjyllands Politi registreret 28 lignende sager

- Vi har set flere gange, at de laver to eller flere indbrud i løbet af en nat, og i den senere tid har der været en del cigaretindbrud, fortæller vicepolitikommissær fra Ringkøbing Politi, Bjarne Højgaard.

Og Midt- og Vestjylland er ikke alene. På landsplan blev der alene natten mellem torsdag og fredag begået syv cigaretindbrud. De tre gerningsmænd, der brød ind hos ABC i Videbæk og flygtede i en Audi, havde tidligere på natten også været på spil i Odense. Her slap de væk med 200 kartonner cigaretter.

- Audien er stjålet i Blåvand i juni, mens nummerpladerne er stjålet fra Odense i nat. Tyvene kørte meget hurtigt, og havde vi ikke brugt sømmåtter, havde vi sikkert ikke fået stoppet bilen, forklarer Bjarne Højgaard.

Bilen og de strålende cigaretter er nu i politiets varetægt, men gerningsmændene har politiet ikke fanget. De håber, at spor og eventuel DNA fra bilen kan hjælpe i efterforskningen.

Se flere billeder af tyvekosterne og Audien, som blev brugt ved indbruddene herunder:

170910CigaretKup001.jpg
170910CigaretKup3_001.jpg
170910CigaretKup4_001.jpg
170910CigaretKup2_001.jpg