Mange bøder til brænder-træf

Politiet havde travlt, da der Kristi Himmelfartsdag var dækbrænder-træf på Flyvestation Karup. Det blev til over 60 forskellige sager - blandt andet én narkosag.

daekbraender001.jpg

Politiet var mødt talstærkt op til årets dækbrænder-træf, hvor omkring 1500 mennesker var mødt frem. Og der blev nok at se til for de 15 politifolk, for i løbet af dagen blev der registreret over 60 forskellige lovovertrædelser.

Ved 20-tiden snuppede politiet en 32-årig spanier, bosat i Herning, på fersk gerning. Manden forsøgte angiveligt at sælge stoffer. Politiet visiterede ham fra inderst til yderst og fandt syv gram amfetamin fordelt i poser, hvoraf de fem af poserne lå gemt i mandens underbukser. Politiet ransagede efterfølgende mandens bopæl i Herning, men fandt ikke flere stoffer. Den 32-årige spanier blev herefter løsladt, men kan se frem til at blive sigtet for forsøg på handel med stoffer.

De mange sager fordelte sig herudover på manglende sikkerhedsseler, en enkelt spritbilist, tyve hastighedsovertrædelser samt forskellige fejl og mangler som slidte dæk og defekte lygter. To personer kørte desuden helt uden nummerplader.

Politiet måtte desuden bruge peberspray for at forhindre et større håndgemæng, men ingen af de implicerede parter blev anholdt.