Mange anholdte i nattelivet

Travl nat for Midt- og Vestjyllands Politi. Fem anholdt i Viborg og seks anholdt i Holstebro.

HolstebroNaerSkilt.jpg

Detentionerne hos Midt- og Vestjyllands Politi er godt fyldte her til morgen. Ikke mindre end 11 personer er i nat anholdt i en række forskellige sager om vold og gadeuorden.

I Viborg gik en 20-årig mand berserk klokken cirka 00.20, da politiet ville visitere ham på grund af mistanke om, at han skulle have stoffer på sig. Optrinnet fandt sted på diskotek Chaplin på Vesterbrogade. Den 20-årige sparkede en betjent og forsøgte at sparke en anden betjent inden politiet ved hjælp af peberspray fik ham anholdt. Politiet fandt en lille mængde hash på manden, der kommer fra Nørre Sundby.

En 20-årig mand fra Møldrup blandede sig og blev derfor anholdt for gadeuorden. Han forsøgte i bilen på vej til stationen at nikke en betjent en skalle, og sigtes nu for vold mod tjenestemand i funktion.

Omkring kl. 02 bliev de næste to anholdt i området ved Jernbanegade. En 19-årig mand fra Ring på Fyn laver gadeuorden og en 20-årig mand - også fra Ringe - bliver fundet i besiddelse af 1 gr. amfetamin.

Den femte i Viborg som har sovet rusen ud i detentionen er en kvinde, der blev hentet ind i forbindelse med nogle huspetakler.

Også Holstebro fyldt op

I Holstebro måtte politiet omkring kl. 02 forbi diskotek East End, hvor to brødre fra Vejle på 26 og 21 år var oppe at slås. De blev begge taget med på stationen.

Senere på natten var den gal igen på East End. kl 04.15 blev ikke mindre end fire personer anholdt efter et slagsmål både inde på diskoteket og udenfor.

Der var tale om tre 19-årige mænd fra Ringkøbing, Jyderup og Holstebro og en 36-årig mand fra Ringkøbing. Alle kan de se frem til bøder for gadeuorden.