Mand udenfor livsfare efter alvorlig ulykke

Manden, der onsdag middag kørte frontalt ind i en lastbil syd for Struer, er uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Ulykken er sket på rute 11 lige syd for Struer.
Ulykken er sket på rute 11 lige syd for Struer.
Foto: Jesper Bach Thomsen

Det var en 74-årig mand fra Struer, der onsdag middag endte i et alvorligt sammenstød med en lastbil på Holstebrovej ved Vejrum Kirkeby få kilometer syd for Struer.

Efter ulykken blev han fløjet direkte til hospitalet i Skejby, og først klokken 21.00 onsdag aften fik Midt- og Vestjyllands Politi meddelelsen om, at han er nu er uden for livsfare.

- Vi kender ikke præcist til de skader, han har pådraget sig. Det vigtigste er, at han er uden for livsfare, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Simon Skelkjær.

Den 74-årige skiftede vejbane

Politiets undersøgelser af ulykken peger på, at det var den 74-årige mand, som pludselig skiftet vejbane og endte i den frontale ulykke med lastbilen.

- Det er endnu ikke klarlagt, hvorfor han kolliderede med lastbilen, men meget tyder i hvert fald på, at det var ham, som kørte over i den anden side af vejen, fortæller Simon Skelkjær.

Holstebrovej var spærret det meste af eftermiddagen syd for Struer på grund af ulykken. Omkring klokken 16.30 blev vejen åbnet igen med en fartbegrænsning på 50 kilometer i timen på grund af oliespild.

Politiet forventer, at fartbegrænsningen vil gælde de næste tre dage.