Mand stukket ihjel med kniv

Tumult mellem to mænd udviklede sig til knivdrab i Bjerringbro. Formodet gerningsmand er anholdt.

En 41-årig mand blev natten til torsdag dræbt af knivstik i Bjerringbro.
En 41-årig mand blev natten til torsdag dræbt af knivstik i Bjerringbro.

Opdatering om de to mænds relation (klokken 10):

Natten til torsdag blev en 41-årig mand fra Bjerringbro dræbt af knivstik.

Midt- og Vestjyllands Politi fik en anmeldelse kort før klokken to, om at en mand var blevet dræbt på sin bopæl på Bredgade i Bjerringbro. Politiet rykkede hurtigt ud og fandt manden død. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I forbindelse med anmeldelsen fik politiet oplysninger, der kunne hjælpe med hurtigt at fastslå identiteten på den formodede gerningsmand. Klokken halv fire torsdag nat blev en 21-årig mand, som er bosiddende i Skive, anholdt af politiet uden dramatik. Han var ved anholdelsen i besiddelse af det formodede gerningsvåben omkring halvanden kilometer fra gerningsstedet.

- Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb, siger politikommissær Poul Fink fra Central efterforskning.

Politikommissæren oplyser til TV MIDTVEST, at de to mænd formentlig kender hinanden fra et miljø, hvor der er blevet drukket. Og alkohol var også indblandet i tumulten i nat, hvor de to mænd kom op at skændes, og som førte til knivdrabet. 

Politiets teknikere, hundepatruljer og efterforskere er lige nu på stedet for at lave undersøgelser. De søger desuden i området efter bevismaterialet i forbindelse med sagen.

Den 21-årige mand bliver i løbet af torsdagen fremstillet i grundlovsforhør.