Mand stak medbeboer og ramte ansat med kniv

En 30-årig mand har stukket en 27-årig mand i låret og balden på det socialpsykiatriske bosted Kærhuset i Fabjerg lidt uden for Lemvig i eftermiddag. Offeret er ikke i livsfare.

Politi.dk logo 2_1.jpg

Kl. 14.20 her i eftermiddag opstod der ballade på institutionen Kærhuset i Fabjerg lidt uden for Lemvig.

Balladen udviklede sig til knivstikkeri mellem to beboere. En 30-årig mand stak en 29-årig mandlig medbeboer flere gange og kastede en kniv, der ramte en ansat på institutionen. Kniven ramte den ansatte med bagenden.

- Vi ved endnu ikke, hvorfor det er sket, men der har været en uoverenstemmelse, siger Bjarne Askholm, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Stukket i låret og ballen

Det 27-årige offer blev stukket i låret og balden, men er ikke i livsfare. Han er lige nu under behandling på sygehuset i Herning.

- Gerningsmanden var lettere påvirket af alkohol i et eller andet omfang. Vi kender ikke hans anbringelsesårsag, men som et led i efterforskningen er vi i gang med en retslægelig personundersøgelse med henblik på strafferetslig forfølgelse, forklarer Bjarne Askholm.

Politiet er i øjeblikket i gang med undersøgelser på gerningsstedet. Overfaldet skete i offerets lejlighed på det socialpsykiatriske bosted.

- Vi har før oplevet problemer med stedets beboere, men ikke af den her karakter tidligere, siger Bjarne Askholm

Hund leder efter kniven

Da politiet nåede frem, var der kommet ro på institutionen.

- Der var en lokalbetjent fra Lemvig lige i området, og anholdelsen foregik ganske udramatisk. Kniven var bortskaffet, da vi nåede frem, men vi har en hund på stedet, der leder efter den, siger Bjarne Askholm.

Jurister og sagsbehandlere vurderer i morgen tidlig, om den 30-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.