Mand sigtet for voldtægt også sigtet i Emilie Meng-sagen

Ifølge B.T. er den 34-årige mand, der er sigtet og varetægtsfængslet for voldtægt af en niårig pige fra Vinderup, den samme, som har været anholdt og fortsat er sigtet for drabet på Emilie Meng.

B.T. kæder den 34-årige mand, der er sigtet for voldtægt af en niårig pige fra Vinderup, sammen med Emilie Meng-sagen.
B.T. kæder den 34-årige mand, der er sigtet for voldtægt af en niårig pige fra Vinderup, sammen med Emilie Meng-sagen.
Foto: Jeanette Torndahl Madsen, TV MIDTVEST

Den 34-årige mand, som er sigtet og varetægtsfængslet i fire uger for fuldbyrdet voldtægt og frihedsberøvelse af en ni år gammel pige, er den samme, som tidligere har været anholdt og stadig er sigtet for drabet på den 17-årige Emilie Meng fra Korsør. Det skriver B.T. 

Ifølge avisen har manden tidligere haft bopæl ved Kolding. I forbindelse med Emilie Meng-sagen, hvor den 17-årige pige forsvandt natten til den 10. juli 2016, blev han halvanden måned efter pigens forsvinden anholdt og sigtet for drabet. 

Ifølge B.T., der har snakket med den 34-åriges beskikkede advokat, Jesper Gad, bekræfter han, at sigtelsen mod manden for drabet på Emilie Meng stadig er opretholdt. 

- Politiet har ikke frafaldet sigtelsen mod min klient i forbindelse med Emilie Meng-sagen. Men det forventer jeg sker. Der er jo ingen forældelsesfrist i drabssager, så politiet kan opretholde sigtelsen. Men det er min klare forventning, at den vil blive frafaldet, siger advokaten til B.T.

Ifølge avisen blev manden løsladt uden at blive stillet for en dommer, da politiet konstaterede, at mandens køretøjs navigation viste, at han ikke havde været i Korsør den pågældende nat, Emilie Meng forsvandt.

Ifølge avisen er manden tidligere idømt en årelang fængselsstraf for som 23-årig at have voldtaget en 12-årig pige, da hun var ude at lufte sin hund i området ved Sostrup Slot på Djursland.

Den 34-årige nægter sig skyldig i sigtelsen for fuldbyrdet voldtægt og frihedsberøvelse af den niårige pige fra Vinderup.