Mand overfaldet i eget hjem

En 62-årig mand blev ved midnatstid mandag overfaldet i eget hjem.

PolitiAerme.jpg

To mænd overfaldte en 62-årig mand i hans hjem på Virumvej ved Roslev. De to mænd kom kørende dertil i bil, og ringede på for at låne toilettet. Da manden lukkede den første mand ind i entreen, slog den anden mand den 62-årige ned bagfra med et baseball-bat.

Flygter uden bytte

Der opstår tumult i entreen, hvor den 62-årige bliver slået, men de to mænd forsvinder fra stedet uden at stjæle noget. Politiet leder nu efter de to gerningsmænd, der beskrives som mellem 18 og 25 år, begge var iført mørke jakker med hætte. Den ene mand var 170 cm høj og spinkel af bygning, mens den anden mand var en del højere, omkring de 190 cm.

Politiet vil gerne have hjælp fra folk som har bemærket nogen i Roslev og Jebjerg området.

Forsøg på hjemmerøveri?

Politiet kører sagen som vold, men har en teori om at mændene havde et hjemmerøveri i tankerne. Hvorfor de to mænd forsvandt fra stedet uden at tage noget med sig, har politiet ingen forklaring på.

Den 62-årige mand er nu indlagt på sygehuset. Han har fået en bule i nakken og blå mærker på underarmene, da han har beskyttet sig mod slag. Mandens hustru har befundet sig i et andet rum i huset, og har ikke oplevet noget.