Mand nikkede kvinde skalle på åben gade

Politiet formoder, at det er køb og salg af narko, der onsdag var årsag til, at en 22-årig kvinde fik en skalle.

Politi på gaden.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Det var en voldsom episode, der onsdag formiddag udspillede sig på den centrale gade Gravene i Viborg. Klokken 11:45 gav en 21-årig mand en 22-årig kvinde en skalle. Politiet formoder, at det har noget at gøre med køb og salg af narkotika.

- Han giver udtryk for, at hun skylder ham nogen penge. Det mener hun så ikke, hun gør, og så nikker han hende en skalle ind på næseryggen, fortæller Henrik Hansen, der er politiassistent ved lokalpolitiet i Viborg.

Det var foran adressen Gravene 26 i det centrale Viborg, at episoden fandt sted. Nogle timer efter episoden valgte den 22-årige kvinde at møde op på politistationen og indgive en anmeldelse mod den 21-årige mand. Hun fortalte, at hun godt vidste, hvem manden var.

- Vi kender ham godt i forvejen fra narkomiljøet, så vi skal have fat i ham. Der er dog ingen vidner i sagen, så vi ved ikke, hvad der videre kommer til at ske, oplyser Henrik Hansen.

Den 22-årige kvinde er ikke kommet alvorligt til skade, men hvis man har set episoden, hører politiet gerne fra én på telefon 1-1-4.