Mand fænglset for vold og hjemmerøveri

En 35-årig mand fra Thisted er ved Retten i Holstebro varetægtsfængslet i fire uger for vold og hjemmerøveri.

Håndjern sættes fast
Foto: Flemming Christensen

En hund er centrum i en konflikt mellem to bekendte, der er endt med en sigtelse for vold og hjemmerøveri. Manden, der er sigtet, kommer fra misbrugsmiljøet i Thisted. Og konflikten opstod angiveligt, da han tidligere på ugen kom i politiets varetægt.

Mens han blev tilbageholdt af politiet, var hans hund hjemme. Og derfor hentede en bekendt hans hund for at passe den, men den aftale var ikke helt på plads med den 35-årige.

- Der har sandsynligvis været nogle uoverensstemmelser eller misforståelser omkring den sigtedes hund, og det kan godt være det, der er roden til problemet, siger anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi Jens Severinsen til TV Midtvest.

Da den 35-årige blev løsladt og ikke kunne finde sin hund derhjemme, tog han over til den bekendte, der havde taget hunden. Her fik den bekendte ifølge sigtelsen tre brækkede ribben af den 35-årige, der også stjal en computer og en mobiltelefon.

Derfor blev den 35-årige i dag varetægtsfængslet i fire uger for vold og hjemmerøveri. En sigtelse, han nægter sig skyldig i. Nu skal Midt- og Vestjyllands Politi undersøge sagen nærmere.

- Der er kommet nogle oplysninger, som vi skal have undersøgt ved afhøringer i det miljø, hvor forholdet er sket, siger anklager Jens Severinsen.