Mand død af teltpløk: 150 motorcykler fulgte ham til graven

Omkring 150 motorcykler og biler var mødt op for at tage en sidste afsked med den 61-årige mand, som døde efter at have fået en teltpløk i halsen.

Forrest i kortegen kørte en motorcykel med Erik Fjordvalds kiste i sidevognen.
Forrest i kortegen kørte en motorcykel med Erik Fjordvalds kiste i sidevognen.
Foto: Jonas Bach Sørensen, TV MIDTVEST

For to uger siden døde 61-årige Erik Fjordvald, efter at have fået en teltpløk i halsen til årets Thy Træf.

I dag blev han æret med en sidste tur på motorcykel, da 150 biler og motorcykler kørte kortege fra Aalborg til Grindsted, hvor begravelsen fandt sted.

- Det betyder rigtigt meget for mig. Jeg har også trillet en tåre et par gange. Det er vildt, at de gør det her for min far, siger Chalotte Fjordvald, som er datter til den afdøde.

Erik Fjordvald efterlader sig en kone og fem børn, hvoraf tre af dem kørte med i dag. For dem var kortegen den bedst mulige afsked.

- Det har altid været hans eget ønske. Så at vi kan få det opfyldt, det, synes jeg, er stort, siger datter Chalotte Fjordvald.

En rigtig biker

Erik Fjordvald var en del af motorcykelklubben Frie Sjæle MC Danmark, og det var også dem, der arrangerede dagens kortege.

- Han var det, man kalder for biker. Og når man er biker, så skal man også køres herfra på den her måde, siger arrangøren bag, Lone Høgh Rosendal Kejlstrup.

Ulykken skete den 10. august, til motorcykeltræffet Thy Træf. Her ville Erik Fjordvald stormsikre sit telt, og i den forbindelse blev han ramt af en teltpløk, som borede sig fast i halsen på ham.

Herefter blev han fløjet med lægehellikopter til Aalborg, hvor han lå i koma indtil han to dage senere blev erklæret død.

2:11
Erik Fjorvald, der for to uger siden døde efter at have fået en teltpløk i halsen i Thy, blev i dag æret med en sidste tur på motorcykel