Mand anholdt i forbindelse med groft hjemmerøveri

En 50-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med et groft hjemmerøveri i Skjern i starten af juli måned.

Hjemmerøveri ved Skjern 2
Foto: Kristian Brønsbæk

I starten af juli blev en 85-årig kvinde og hendes 72-årige bror udsat for et hjemmerøveri på en landejendom udenfor Skjern. Her blev de bagbundet og udsat for vold. Det var den 5. juli. 

Her næsten en måned efter, er der kommet et gennembrud i sagen. Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en 50-årig mand, der bor et stykke væk fra ejendommen i Skjern. Det fortæller vicepolitikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi, Poul Fink. 

- Den 50-årige dansker er fra Jylland, et stykke fra ejendommen i Skjern, hvor overfaldet fandt sted. Han nægter sig skyldig, men vi har begrundet mistanke om, at han har været med til overfaldet, siger vicekommissæren, der er en del af Central Efterforskning til Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Den 50-årige er sigtet for røveri af særlig farlig karakter, hvor strafferammen er helt op til 10 år. Han er blevet varetægtsfængslet i fire uger.  

Politiets arbejde er dog ikke slut. Manden blev fremstillet ved et lukket retsmøde, da der stadig er mindst en gerningsmand mere på fri fod.