Mand anholdt to gange på otte timer

Mandag kom en 34-årig mand fra Ulfborg kom i politiets søgelys hele to gange i løbet af otte timer.

Politi-boede-bil_0.jpg

Politiet i Holstebro måtte anholde den samme mand fra Ulfborg to gange på otte timer mandag eftermiddag og aften. Ved 15-tiden kørte den 34-årige mand hasarderet gennem Ulfborg by med både alkohol og narkotika i blodet.

 - Han laver tre vilde overhalinger inde i Ulfborg, hvor en modkørende må undvige og køre op på cykelstien for at undgå et sammenstød, fortæller vicepolitikommissær ved Lokalpolitiet i Holstebro, Simon Skelkjær.

Kørte galt

Umiddelbart efter den hasarderede kørsel gennem byen, påkører den påvirkede mand nogle skilte og ender med at køre galt ved byens fritidscenter. To lokale mænd har set uheldet og tilbageholder manden, men da politiet ankommer, bliver manden aggressiv, og patruljen vælger at anholde manden.Den 34-årige får en tur på politistationen, men bliver umiddelbart herefter løsladt igen. Men allerede klokken 23.20 har politiet fat i ham igen.

 - Vi anholder ham igen, fordi han er ved at stjæle nogle kontanter fra en bil i Ulfborg. Da vores patrulje kommer frem, truer han betjentene, og de tager ham med i detentionen, fortæller Simon Skelkjær.

Efter de to anholdelser bliver den 34-årige nu sigtet for spirituskørsel og lov om euforiserende stoffer, for indblanding i færdselsuheld og for at forvolde fare for liv og førlighed. Derudover bliver han sigtet for trusler mod embedsmænd i funktion.