Makedonien blandt "Mulles" bejlere

Kristina Kristiansen har fået tilbud fra flere lande, efter hun har meldt sig ledig på håndboldmarkedet. Twitter-opslag i dag viser stor interesse fra Makedonien.

Mulle2_0.jpg

Flere lande har vist interesse for Team Tvis håndboldspiller Kristina Kristiansen, også kaldet "Mulle", efter hun har bedt klubben om at blive frigjort fra sin kontrakt. Kristina Kristiansen havde egentlig kontrakt med TTH frem til 2016, men en klausul i hendes kontrakt gjorde det muligt for hende at smutte, da Niels Agesen blev fyret som cheftræner.

Nu viser det sig at Makedonien er blandt de lande, der viser stor interesse for spilleren og i dag på Twitter fremgik det nærmest som om, der allerede foreligger en aftale mellem de to. En situation, som Kristina Kristiansen søndag eftermiddag blankt afviste.

Har ikke skrevet under på noget

- Jeg har ikke skrevet under på noget. Jeg har godt set det på Twitter, men der ligger ingen aftale og jeg har ikke set nogen kontrakt, forklarer playmakeren til TV MIDTVEST.

Kristina Kristiansen vil ikke sætte tid på, hvornår hun træffer en afgørelse om, hvilken klub der løber med hende.

- Der er er mange klubber, der lyder interessante. Men jeg skal først finde ud af, hvad jeg vil. Jeg skal have min mavefornemmelse med, understreger hun.

Der skal ske noget nyt

Kristina Kristiansen har ikke noget forhold til Makedonien udover hun for år tilbage var til ungdomsmesterskaber i landet. Indtil i år har hun været i Team Tvis Holstebro de seneste otte sæsoner.

- Det har jeg været rigtig glad for. Og heldigvis har jeg nogle måneder tilbage endnu. Men så skal der ske noget nyt, erklærer den 25 årige håndboldspiller.