Maibritt Kviesgaard: ødelagt korsbånd

Efter blot to kampe sluttede VM for Maibritt Kviesgaard. Et ødelagt korsbånd sender FC Midtjylland spilleren ud af turneringen.

kviesgaard.jpg

Det danske landshold har været hård ramt af skader og afbud op til VM i Brasilien, og allerede i første halvleg af anden kamp i Brasilien bliver FC Midtjyllands Maibritt Kviesgaard føjet til den kedelige skadesliste.

Scannet mandag aften

Danmarks eneste højre fløj faldt til gulvet i store smerte og måtte bæres af banen, hvor hun med det samme fik is på. Efter kampen blev hun kørt til et lokalt hospital hvor hun blev scannet. Den scanning viste at det forreste korsbånd i højre knæ er ødelagt, og FC Midtjyllands højre fløj er nu ude i 10 måneder.

Erstatning på vej til Brasilien

Allerede inden Maibritt Kviesgaard fik dommen over skadens omfang havde landstræner Jan Pytlick sendt bud efter en afløser. Det bliver den tidligere Viborg spiller Kristina Bille. Der er dog langt til Brasilien, så derfor når hun ikke at blive klar til kampen mod de stærke kroatere. Netop mod Kroatien kunne Danmark ellers have haft god brug af Bille, da hun til daglig spiller i storklubben Krim Ljublijana, hvor hun spiller med flere af de kroatiske spillere.