To personer indespærret på pub

Natten til torsdag modtog politiet et opkald fra en mand og en kvinde, som var blevet låst inde på en pub i Herning.

pub.jpg

Der blev pludselig meget stille på The Old Irish Pub på Østergade i Herning, men det opdagede en ung mand og kvinde lidt for sent. Klokken 0.32 onsdag nat blev de nemlig opmærksomme på, at de var de eneste to tilbage på stedet, og at sikkerhedsgitteret og døren ud var låst.

- De personer opdager, at gitteret til pub’en var rullet ned, og at personalet og alle gæsterne var væk. Stedet var altså blevet lukket helt ned, men ingen havde opdaget, at de to stadigvæk var tilbage, siger Henrik Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

De to personer befandt sig på førstesalen i den irske pub, og var derfor ikke blevet opdaget, da personalet begyndte at lukke stedet ned. Da de to blev klar over, hvilken situation de var i, kontaktede de politiet.

- Vi forsøgte at ringe til ejeren og bestyreren af pub ‘en rigtig mange gange, men vi havde intet held med at få fat på nogen af dem. En patruljebil kørte derfor ned til den irske pub på Østergade, hvor de to mænd sad, og afventede situationen. Først klokken 01.49 fik vi kontakt til betyreren på pub’en, som kunne komme og få de to mænd ud fra stedet, siger Henrik Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Kvinden pg manden, på henholdsvis 19 og 20 år, tog dog situationen helt med ro.

- Vi sad på 1. etage på The Old Irish Pub i Herning som det eneste sted, blev der ikke tjekket, om der var tilbageværende på den etage, så gitteret blev lukket. Men sjovt var det - vi købte os en Carlsberg, da vi fandt ud af kassesystemet på egen hånd, siger Jonas Mejdal, som var en af de to indespærede, til TV MIDTVEST.

Dagen derpå bliver måske lidt hård for de, som nok ikke havde regnet med helt så lang en aften ude. De er nemlig begge studerende, som skal tidligt op i skole torsdag.