To mænd gennemtævet af tæskehold

To mænd fra Lemvig blev tirsdag aften gennemtævet så voldsomt, at den ene fik blødninger i hjernen. Tre mænd er blevet anholdt og sigtet for grov vold og frihedsberøvelse

Politi.dk jakker_type1_0.jpg

To mænd fra Lemvig fik tirsdag aften besøg af et reelt tæskehold. Den ene blev tæsket så voldsomt, at han både fik kraniebrud og flere blødninger i hjernen.

- Det er en ualmindelig grov vold, de to er blevet udsat for. Så sagen hører absolut til i den grove ende af skalaen, siger vagtchef hos Jens Claumarch, Midt- og Vestjyllands Politi.

Fik tæsk med guitar og fjernsynSagen begyndte ved syvtiden tirsdag, da det mand store tæskehold mødte op hos deres første offer, en 37-årig mand. Han blev slået adskellige gange i ansigtet og tvunget til at ringe til det andet offer for at finde ud af, hvor han var henne.

Tæskeholdets andet offer, en 24-årig mand, var hjemme og blev kort efter opkaldet opsøgt af tæskeholdet. De tre overfaldsmænd lod her deres fulde vrede gå ud over den 24-årige. De både slog og sparkede ham og tævede ham med alt, de kunne finde. Han fik både tæsk med guitar, en flaske og et fjernsyn. Efterfølgende viste en undersøgelse på Herning sygehus, at den 24-årige havde adskellige læssioner og brud i ansigtet, heraf kraniebrud og flere blødninger i hjernen.

Efter at have gennembanket den 24-årige smed tæskeholdet ham ned i deres bil og kørte tilbage til det første offer. Han havde dog ringet til politiet og tæskeholdet flygtede i stedet. De blev kort tid efter alle anholdt.

Politiet: uklare motiver

Politiet ved endnu ikke, hvorfor de tre mænd ville afstraffe deres to ofre. Det kan både være gammel nag eller gæld. De to ofre har heller ikke være særligt meddelsomme.

- De har ikke villet sige noget om, hvorvidt de kender overfaldsmændene, siger Jens Claumarch.

De tre mænd er nu sigtet for vold, grov vold og frihedsberøvelse. Der kan komme flere sigtelser til i løbet af efterforskningen.

Tæskeholdet blev i grundlovsforhøret varetægtsfængslet til d. 10. april.