Opdateret: To mænd nægter sig ved grundlovsforhør skyldige i drab i Borris

To mænd fremstilles klokken 13.00 ved retten i Herning. Politiet sigter dem for drab i sagen om den 47-årige mand, der søndag blev fundet død i et skovområde i Borris.

Borris dødsfald
Foto: Jørgen Ahler, TV MIDTVEST
Opdatering

Opdateret 14.37

De to drabssigtede nægter sig skyldige ved grundlovsforhøret i Herning. Her kom det frem, at de er sigtet for med flere knytnæveslag og slag med stump genstand i forening at have dræbt en 47-årig mand om aftenen den 22.februar. Af hensyn til den videre efterforskning valgten dommeren herefter at lukke dørene.

    To mænd fremstilles tirsdag i grundlovsforhør i Retten i Herning kl. 13.00. De er sigtet for drabet på den 47-årige mand, der søndag blev fundet død i et skovområde ved Borris.

    Både søndag og mandag var Politiet meget tilbageholdende med informationer i sagen om manden, der blev fundet i udkanten af den vestjyske by Borris. 

    Jim Hansen, Vicepolitiinspektør, Midt- og Vestjyllands Politi fortalte mandag til TV MIDTVEST, at man efterforskede et mistænkeligt dødsfald, men ville ikke komme nærmere i detaljer om sagen. 

    I første omgang ville man afvente en opduktionsrapport af den afdøde 47-årige. Men tirsdag formiddag oplyser politiet så, at man klokken 13.00 fremstiller to mand i et grundlovsforhør ved retten i Herning. De to sigtes for drab.

    Politiet forklarer, at der ved obduktionen mandag blev det konstateret, at afdøde var påført flere hovedtraumer. 

    En intensiv efterforskning førte til, at der natten til tirsdag, kl. 4.15 blev anholdt en 38-årig mand og kl. 8.20 en 31-årig mand. Begge anholdte er bekendte til afdøde.

    Anklagemyndigheden vil i forbindelse med Retsmødet begære lukkede døre.

    Politiet var massivt tilstede i og omkring Borris søndag, blandt andet med en mobil politistation søndag og mandag. 

    TV MIDTVEST følger sagen og er tilstede klokken 13 i byretten i Herning, når de to sigtede mænd fremstilles i grundlovsforhør. 

    0:26
    En 47-årig mand fra lokalområdet er fundet død i et skovområde i nærheden af Borris.