Mads Øris skifter til Skive fH

Bjerringbro-Silkeborgs profil, Mads Øris Nielsen, skifter 1. juli håndboldligaen ud med 1. division og Skive fH.

Mads_Oris_Nielse, BSV150713n.jpg

Skive fH jubler, mens Bjerringbro-Silkeborg siger farvel til Mads Øris Nielsen. 1. juli skifter bagspilleren nemlig BSV-trøjen og Håndboldligaen ud med en plads på Skive fH's hold i 1. division. Med ham på holdet satser Skive-klubben målrettet efter hurtigt at komme tilbage til Håndboldligaen.

For den dygtige bagspiller ligger der flere overvejelser bag beslutningen. Blandt andet har det betydet meget, at den 33-årige Mads Øris Nielsen kan blive bosiddende i Silkeborg.

- Familien ville jo gerne blive i Silkeborg, og så har Skive fH hjulpet mig med at få arbejde i Jyske Bank. Nu skal jeg jo i gang med et civilt arbejde, og den her model passer mig fint. Samtidig ligger Skive jo i en rimelig køreafstand fra Silkeborg, siger Mads Øris Nielsen og understreger, at der selvfølgelig også ligger sportslige ambitioner bag valget af Skive fH.

- Jeg har stadig lysten til at spille håndbold på et højt niveau, og det tror jeg på, jeg kan opnå i Skive. Vi skulle gerne spille med i den absolutte top.

Tiltrængt skudkraft til holdet

Skive fH's træner, Simon Andersen, ser frem til samarbejdet og glæder sig over, at klubben har kunnet sætte et hold, der gør, at en spiller af Mads Øris Nielsens kaliber har takket ja til at blive en del af holdet.

- Med Mads får vi tilført en spiller med en stor kvalitet og en masse rutine fra allerhøjeste niveau. Med Mads får vi tilført mere fysik og skudkraft i vort angrebsspil, hvilket vi især har manglet i sidste sæson, siger Simon Andersen.

Mads Øris Nielsen trækker i arbejdstøjet i Skive fH fra d. 1. juli.

TV MIDTVEST sendte forleden et indslag om Mads Øris Nielsens afskedskamp for Bjerringbro-Silkeborg. Se det her:

3:01
I går aftes tog håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg afsked med en af deres helt store profiler. Mads Øris Nielsen har spillet i BSV i 25 år. Hele 336 officielle kampe er det blevet til for den store bagspiller.